Els establiments jonquerencs estrenen una bonica decoració nadalenca

L’Ajuntament de La Jonquera, l’Institut de La Jonquera, l’associació de comerciants del municipi i l’alumnat del grup del Pla de Transició al Treball han impulsat la iniciativa

Catorze nois i noies són els principals autors de la bonica decoració nadalenca dels comerços i restaurants del municipi. Aquest curs, La Jonquera compta amb un grup del Pla de Transició al Treball, format per nois i noies de 16 a 21 anys, coordinat per l’Institut de La Jonquera i impartit a les instal·lacions de Can Laporta. En aquest sentit, el Programa de Formació i Inserció està enfocat al comerç i busca formar l’alumnat com a auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

En aquest marc, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de La Jonquera, amb la regidora Lluïsa Macias al capdavant, l’Institut de La Jonquera, l’associació de comerciants del municipi i l’alumnat del grup del Pla de Transició al Treball han unit esforços i han confeccionat una bonica decoració nadalenca per als establiments jonquerencs. En total, el jovent ha preparat prop d’una quarantena d’instal·lacions nadalenques amb caixes embolicades en forma d’arbres, amb llums i colors i amb unes targetes que desitgen bones festes i alhora destaquen els valors del petit comerç jonquerenc: identitat, proximitat, confiança, riquesa, ocupació, sostenibilitat, socialització, cohesió, professionalitat, talent, compromís, imprescindible, vital, divers, vibrant, singular, comoditat i personalitzat. Aquests dies, les instal·lacions nadalenques s’estan distribuint entre els establiments jonquerencs que van formar part de la darrera campanya de promoció econòmica ‘Reuneix les 5 Estrelles’. Així doncs, els comerços locals la col·locaran a la seva zona exterior i els restaurants locals la col·locaran a la seva zona interior.

«Desitjo que l’actuació dinamitzi el comerç i la restauració de la vila. Tots i totes ens hem esforçat molt per a crear unes instal·lacions atractives. Des d’aquí, vull aprofitar per a agrair i felicitar per la gran feina feta a Fatine, Ayoub, Yasser, Einar, Darlis, Joel, José, Ismael, Alhassane, María José, Aya, Sharin, Harold i Sebastián», afirma la regidora Lluïsa Macias.