El servei municipal de dinamització juvenil torna a posar-se en marxa

Els dimecres, els dijous i els divendres, de 16 a 19.30 hores, els nois i les noies podran tornar a gaudir d’un espai d’oci, aprenentatge i creixement personal al municipi

A mitjans del mes de febrer, el servei municipal de dinamització juvenil va tornar a engegar motors. Actualment, el servei s’ofereix els dimecres, els dijous i els divendres, de 16 a 19.30 hores, a Can Laporta. En aquest sentit, la dinamitzadora juvenil programa setmanalment diferents propostes d’acord amb les necessitats, les inquietuds i les preferències dels nois i de les noies del municipi.

Així doncs, els dimecres, el servei posa el focus en els assessoraments individuals o en petits grups de joves a través de dinàmiques que permeten treballar diferents aspectes com la salut, el món laboral o la formació reglada i no reglada. Els dijous, s’obre el Punt Òmnia, un espai per a facilitar la connexió i l’accés al món digital i alhora per a fomentar espais col·lectius de treball. Així mateix, s’aprofita per a oferir assessorament en l’àmbit formatiu, tant curricular com extracurricular. En aquesta línia, durant els propers mesos, la dinamitzadora juvenil anirà programant diferents tallers que puguin donar suport al jovent en els diferents àmbits formatius, com tècniques d’estudi, presentacions orals, programari informàtic, aprendre a fer resums i esquemes, mecanografia, millorar els treballs de l’aula, així com orientació acadèmica o suport amb les preinscripcions i les matriculacions.

Finalment, els divendres, el servei aposta per les activitats lúdiques com torneigs d’activitats esportives (tennis taula, futbol, bàsquet, voleibol o tennis), sessions de cinema, tallers de cuina, tallers de fotografia, jocs de taula, sessions de danses urbanes, tallers de dibuix o treballs manuals. «La voluntat municipal és oferir propostes engrescadores, divertides i de qualitat que permetin al jovent jonquerenc gaudir de la vila i alhora posar a la seva disposició un espai d’aprenentatge i creixement personal», afirma la regidora de Joventut, Míriam Lanero.

Per estar al dia de totes les novetats, cal seguir el perfil d’Instagram @puntjove_lajonquera.