El Punt Jove de la Jonquera organitza 3 tallers de feina i mobilitat

L’objectiu és oferir als joves de la vila eines i recursos per cercar feina, empoderar-se professionalment o buscar experiències laborals i vivencials a l’estranger. 

Les inscripcions són totalment gratuïtes, i ho podreu fer via Instagram (al perfil @puntjove_lajonquera) o a través de WhatsApp (670 051298).

Donada la bona rebuda de les activitats fins ara dutes a terme per als joves del municipi, el Punt Jove de la Jonquera ha programat nous tallers i cursos dirigits a persones d’entre 16 i 29 anys. En aquest cas, concretament, es tracta de tres formacions que tenen l’objectiu de dinamitzar l’agenda jove, però també donar eines i recursos al sector juvenil de la nostra vila. A continuació us exposem les dates.

El dimarts 9 d’abril tindrà lloc el taller dut a terme pel Servei de Treball Jove, que servirà com a guia en la cerca especialitzada de feina d’estiu tant aquí com a l’estranger. Busques la primera feina? Vols una feina de temporada? Aquest és el teu curs.

Acabes l’ESO o el Batxillerat i no saps cap a on tirar? Tens estudis finalitzats però no és el que voldries fer a nivell laboral? Vols canviar de feina i no saps cap a quin sector encaminar-te? Apunta’t al Despertador d’Inquietuds, el taller de tres sessions (30 d’abril i 7 i 14 de maig) on t’ajudaran a definir-te professionalment, decidir quin és el següent pas a fer i empoderar-te per a aconseguir els teus objectius laborals.

Si en canvi vols conèixer quines opcions existeixen per anar a estudiar a l’estranger o per a fer un voluntariat a l’estiu, et podràs informar en el Taller de Mobilitat Internacional, que se celebrarà el dimarts 28 de maig.

Les inscripcions són totalment gratuïtes, i us podreu apuntar via missatge d’Instagram (al perfil @puntjove_lajonquera) o a través de WhatsApp, dirigint-vos al número (670 051298). Aquestes propostes han rebut la col·laboració de l’Ajuntament, Can Laporta, l’Oficina Jove de l’Alt Empordà, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

També us recomanem que estigueu atents a la resta d’activitats que organitza el Punt Jove, entre les quals s’inclouen, per exemple, un concurs de fotografia, jornades d’esports o propostes audiovisuals, entre altres.

Feina Jove_page-0001