El MUME serà protagonista de les Jornades Europees de Patrimoni 2019

El museu jonquerenc acollirà el proper 12 d’octubre una visita guiada que finalitzarà amb un concert de la Jove Orquestra de Figueres. 

La Jonquera participarà enguany a les Jornades Europees de Patrimoni, organitzades per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni i l’arquitectura més valuosa de Catalunya a través de visites gratuïtes i obertes a tot el públic. Ho farà a través de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, que es va adherir al projecte de les JEP l’any 1994 i que aquest any ha decidit convertir en protagonista el municipi jonquerenc, amb el Museu Memorial de l’Exili.

Així doncs, i amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, el MUME acollirà el proper dissabte 12 d’octubre, d’11 a 13.30 h, la jornada “Museus amb Música”, consistent en una visita guiada que acabarà amb un concert a càrrec de la Jove Orquestra de Figueres.

Amb aquesta activitat, la Jonquera dona una passa més en la tasca per posar en valor i reivindicar un dels seus edificis més icònics, visitats i representatius, com és el Museu Memorial de l’Exili.

 

Les JEP 2019: una festa major del patrimoni cultural

Durant els dies 11, 12 i 13 d’octubre, centenars de municipis i entitats de tot Catalunya se sumen a aquesta festa major patrimonial d’abast europeu, programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania. Per a més informació sobre el programa de visites disponibles en aquesta singular jornada es pot consultar el web http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2019

JEP 2019 Jonquera