El Dia de les Esquadres de l’ABP de Figueres se celebra a la Jonquera

L’acte, en el qual ha participat l’alcaldessa Sònia Martínez, ha tingut lloc aquest dimecres, 10 d’abril, a La Societat Jonquerenca.

Aquest divendres, La Societat Jonquerenca ha acollit el Dia de les Esquadres, una jornada que té com a objectiu guardonar i condecorar la feina i la contribució que porten a terme els agents dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local i ciutadans o entitats particulars, de forma diària, en matèria de seguretat i civisme. L’alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, hi ha participat tancant l’acte.

Fa unes setmanes, el Conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, visitava la Campa, l’espai que acollirà la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra. La Jonquera, per la seva situació fronterera i estratègica, pateix una sèrie de singularitats que fan que la labor pel que fa a la seguretat i a la convivència veïnal sigui una prioritat. El consistori ha executat un seguit de mesures per a garantir aquest ordre, com la instal·lació de noves càmeres de vigilància, la presentació com a  acusació particular contra delinqüents reincidents o la implantació d’un nou radar pedagògic que té com a objectiu pacificar el trànsit en la zona interurbana, entre d’altres.

 Dia Esquadres