El Conseller d’Interior Miquel Buch visita la Campa, l’espai que acollirà la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra

El Conseller Buch i l’alcaldessa del municipi, Sònia Martínez, han abordat la qüestió de la seguretat ciutadana al municipi i han valorat el projecte de la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra, que estarà situada a la Campa.

 

El divendres al migdia, el Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, ha realitzat una visita a la Jonquera. El motiu de la seva assistència ha estat comprovar l’estat de la Campa, la zona del municipi on anirà la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra, i on ja s’estan duent a terme les obres preparatives.

En primer lloc, el Conseller ha visitat l’Ajuntament, on s’ha reunit amb l’alcaldessa del municipi, Sònia Martínez. Posteriorment, ha signat el llibre d’honor del consistori i ambdós han atès als mitjans de comunicació. Poc després, s’han dirigit a la zona en qüestió, on el Conseller i l’alcaldessa han intercanviat valoracions i altres assumptes relacionats amb aquest projecte, molt perseguit pel govern de la vila.

Segons l’alcaldessa, Sònia Martínez, “des de l’Ajuntament, seguim treballant intensament i amb totes les competències que tenim per poder millorar la seguretat ciutadana”. En aquest sentit, Martínez explica que una de les mesures per salvaguardar el benestar dels veïns i veïnes, sumada a les ja realitzades, és la implantació de la nova comissaria, “que podrà acollir més efectius en un punt fronterer i estratègic com és la Jonquera”, recalca.

Per la seva banda, el Conseller d’Interior Miquel Buch ha destacat que “encara que ara no es pugui tocar físicament, aquesta comissaria és un fet, un projecte estratègic que es farà realitat en el 2021. L’edifici tindrà 1.500 metres quadrats i s’adaptarà a les necessitats de la Jonquera”.

La nova comissaria dels Mossos és un dels projectes estratègics del futur de la Jonquera, i que servirà per seguir avançant en la millora de la seguretat ciutadana, una actuació que la Generalitat ja ha donat les primeres passes per desenvolupar (ja està oberta la licitació del contracte de serveis per la redacció del projecte).

 

Preocupació de l’Ajuntament pel tancament del Parc de Bombers.

 Durant la jornada, l’alcaldessa Sònia Martínez ha manifestat al Conseller la seva preocupació pel que fa al tancament del parc de bombers de la Jonquera. Martínez ha traslladat al Departament d’Interior les demandes que li han fet arribar els bombers, i s’ha posat a la seva disposició per trobar solucions conjuntes i per efectuar una millora del parc del municipi.

6c0e00be-f121-479e-b841-e88543a96ad0