Diversos establiments i comerços de la Jonquera porten la compra a domicili durant el confinament

Aquesta mesura permet reduir els desplaçaments dels veïns i veïnes del municipi i, d’aquesta manera, evitar la propagació de la Covid-19 durant l’emergència sanitària.

Diversos comerços i establiments de la Jonquera estan oferint als veïns i veïnes del municipi la possibilitat de fer les seves compres a distància i rebre els productes adquirits a domicili. El servei afecta, principalment, supermercats i botigues que ofereixen béns alimentaris o de primera necessitat, i té per objectiu facilitar l’accés a aquest tipus de productes de les persones més vulnerables o d’aquelles que, per motius laborals, de salut o d’aïllament preventiu, no puguin deixar casa seva durant aquests dies de confinament.

El servei de compra no presencial amb entrega domiciliària no suposa cap cost addicional per als veïns i veïnes, que poden fer el pagament de les seves comandes amb targeta de crèdit o en metàl·lic. A més, representa una fórmula molt efectiva de reduir els desplaçaments i contribuir parcialment a contenir la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de la Jonquera es dona les gràcies als comerços i botigues del poble per la iniciativa, que demostra un cop més el compromís d’un teixit que està fent un gran esforç per tal de contribuir a fer front amb èxit a la pandèmia.

Tot seguit s’enumeren els comerços i botigues que ofereixen aquest servei, així com el mètode de comanda establert per cadascun d’ells.

  • Coaliment. Cal trucar al 972 55 42 30.
  • El Bruc. Cal trucar al 972 55 52 07.
  • Escudero. Cal trucar al 618 64 93 67.
  • La Tramuntana. Es pot fer la comanda a través del web www.latramuntana.store o trucant al telèfon 972 55 66 33. Per als residents locals també s’ofereix la possibilitat click and collect, que consisteix a fer prèviament la compra online o telefònica i recollir-la posteriorment a l’establiment.
  • Mi Tienda Latina. Cal trucar al 972 55 66 19.
  • Roget distribució. Cal trucar al 972 55 52 73. De dilluns a divendres, repartiment en 24/48 hores. També es pot recollir la comanda al magatzem de 9 a 12h.