Compte enrere per a l’inici de les obres de transformació de la Campa

 

L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Excavacions Sergi el projecte de reforma de tot aquest espai, que acollirà en el futur la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra. Entre altres coses, els treballs preveuen la transformació de l’accés al poble que hi ha a la zona sud, fent-lo més visible i agradable

 

Els veïns i veïnes de La Jonquera podran gaudir ben aviat de la nova zona de la Campa. L’Ajuntament ja ha adjudicat el projecte de reforma, fet que suposa que tot està a punt per a l’inici de les obres. Aquest important projecte suposarà la millora de tota l’entrada sud del poble, donant-li més visibilitat i fent-la més accessible i agradable tant per als vehicles com per als vianants.

Les obres transformaran l’accés al carrer Carles Bosch de la Trinxeria, fent-lo més ampli, construint un nou voral, substituint l’actual vial per un espai enjardinat per al pas dels vianants i plantant nous plataners per tal de crear una entrada agradable a la vila. Es realitzarà una connexió per a vianants entre aquest carrer i el 6 d’Octubre, que facilitarà l’accés a la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra. Els treballs també inclouran millores en l’enllumenat, i la instal·lació de mobiliari urbà i noves senyalitzacions. Finalment, està prevista una millora general del carrer dels bombers i la brigada.

Les obres aniran a càrrec de l’empresa Excavacions Sergi i tindran un cost aproximat de 236.038,89 euros. Si no es produeix cap imprevist, en un termini de poc més de 4 mesos un cop començades les obres, els veïns i veïnes ja podran gaudir del nou espai. L’alcaldessa de La Jonquera, Sònia Martínez, ha explicat que “amb aquest projecte reordenem l’accés sud de la vila, creant una continuïtat amb el nucli urbà i donant molta més visibilitat a l’entrada del poble. Se’n beneficiaran els veïns i veïnes i també els comerciants, ja que les persones que ens visitin tindran un accés més agradable i còmode al carrer Major i la zona comercial”.

 

IMG_4772