COMIAT DEL DINAMITZADOR DE CAN LAPORTA

Els objectius d’aquest dinamitzador han estat, entre d’altres, fomentar la participació activa dels grups, programar activitats i buscar, en definitiva, la millora física, cognitiva i social dels diferents integrants.

Enrere deixa un any amb moltes alegries i entreteniment.

Dinamitzador 2

A finals del passat maig va finalitzar el contracte laboral del dinamitzador de Can Laporta. Des del desembre, els col·lectius d’atenció i d’actuació del dinamitzador han estat principalment el públic general a Can Laporta, el grup +60 al Casal de l’Avi i el Punt Jove. Els objectius d’aquest dinamitzador han estat, entre d’altres, fomentar la participació activa dels grups, programar activitats i buscar, en definitiva, la millora física, cognitiva i social dels diferents integrants. A més de la dinamització d’aquests grups, el contractant també ha desenvolupat tasques administratives i de gestió a Can Laporta.

En el cas del grup +60, el dinamitzador ha dut a terme activitats vàries com sessions de joc de taula, esports, excursions, concursos d’agilitat mental i visual, karaokes, tallers de primers auxilis, sessions de cinema o classes d’idiomes. Amb el Punt Jove, en canvi, ha organitzat tornejos de videojocs, manualitats, sortides o sessions de diferents esports com ping-pong, tennis o bàdminton. La seva valoració, tant en el Grup +60 com en el Punt Jove, ha estat molt positiva. Enrere deixa un any amb moltes alegries i entreteniment. L’últim dia, es va celebrar el comiat amb un vídeo-resum dels moments més divertits viscuts amb el Grup+ 60. Posteriorment, es va fer un berenar de germanor.