Carta de l’alcaldessa amb motiu del tall del Carrer Major del municipi previst per a la setmana vinent

El dilluns 11 de gener, a les 8 hores, començaran uns treballs de millora de la pavimentació del Carrer Major del municipi, que s’allargaran fins al divendres 15 de gener

Benvolguts i benvolgudes,

El pròxim dilluns 11 de gener, a les 8 hores, començaran uns treballs de millora de la pavimentació del Carrer Major del municipi, que s’allargaran fins al divendres 15 de gener. Durant aquests dies, la circulació de persones i vehicles per aquesta via es veurà afectada.

El tram comprès entre la Plaça de l’Ajuntament i l’església romandrà tallat durant tota la setmana i no es podrà circular.

Des del Centre d’Atenció Primària fins a la Plaça de l’Ajuntament, el carrer restarà obert a la circulació dels veïns i veïnes i dels vehicles que no sobrepassin els dos metres d’alçada, ja que, un cop a la Plaça de l’Ajuntament, aquests hauran de girar a l’esquerra i passar per sota del túnel.

L’Ajuntament demana la col·laboració de veïns i comerciants per minimitzar els inconvenients derivats del tall i alhora agraeix la comprensió per les molèsties que els treballs puguin ocasionar.

Atentament,

Sònia Martínez Juli
Alcaldessa de La Jonquera