Can Laporta impulsa un nou curs de català nivell inicial

El dimarts 13 i dimecres 14 d’abril, una tècnica del Consorci per a la Normalització Lingüística resoldrà dubtes a l’equipament municipal

El pròxim dijous 29 d’abril, començarà un nou curs de llengua catalana nivell bàsic 1. A causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19, Can Laporta únicament acollirà presencialment la primera sessió. La resta de classes es faran en línia. Per aquest motiu, les persones participants han d’estar familiaritzades amb l’ús d’ordinadors, tauletes i telèfons mòbils, així com amb les aplicacions de missatgeria instantània i correu electrònic. El curs, que s’impartirà els dimarts i els dijous, de 16.30 a 18.30 hores, oferirà a l’alumnat eines per entendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i expressions més usuals de la llengua catalana.

Aquest cop, les inscripcions s’han de fer de manera telemàtica al web del Consorci per a la Normalització Lingüística. Per tal de resoldre dubtes i donar suport a les persones interessades amb la inscripció en línia, una tècnica del Consorci per a la Normalització Lingüística estarà a Can Laporta el dimarts 13 d’abril, de 10.30 a 13 hores, i el dimecres 14 d’abril, de 17 a 19 hores. Per a accedir a l’assessorament, no és necessari demanar cita prèvia, només caldrà respectar el protocol de seguretat i prevenció per fer front a la Covid-19 i entrar a l’equipament municipal d’un en un.