BAN d’alcaldia amb recomanacions per evitar la propagació de la Covid-19

Com molts de vosaltres sabeu, l’evolució de l’índex de contagi de la pandèmia COVID19 ha augmentat en molts indrets del país.

L’increment de la mobilitat i el relaxament d’algunes persones, empreses i establiments que directament incompleixen les mesures establertes estan fent augmentar les possibilitats de transmissió.

Des de l’Ajuntament estem en coordinació amb els serveis sanitaris i fem el seguiment diari de l’evolució de la situació, havent-se detectat diversos casos positius entre la població en els darrers dies.

També sabem que a nivell de la comarca hi ha un degoteig diari de positius que genera preocupació.

Pel manteniment de la vida social i de l’activitat econòmica cal ara molta prudència i responsabilitat, cal seguir al peu de la lletra les recomanacions de les autoritats sanitàries i aplicar totes les mesures d’autoprotecció.

El pitjor que ens podria passar és que hi hagués rebrot incontrolat per això la nostra actitud individual i col·lectiva ha de ser l’adient per evitar-lo.

Per tot plegat

 

DEMANO

A tothom fer efectives en el nostre poble, en els nostres negocis i a les nostres vides les següents mesures:

  • Respectar la distància física personal de seguretat d’1,5 metres, tant en espais tancats com a l’aire lliure, amb aquelles persones amb qui no conviviu, encara que siguin familiars o amics.
  • Portar la mascareta (obligatori per a totes les persones de 6 anys en endavant), en la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic, independentment del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat.
  • Rentar-se les mans sovint, amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques.
  • Evitar els espais concorreguts, on sigui difícil mantenir la distància interpersonal i es puguin produir aglomeracions.

 

I ORDENO

  • El tancament preventiu dels parcs públics del municipi així com totes les àrees de jocs infantils municipals.
  • A la Policia Local de la Jonquera vetllar pel compliment d’aquesta mesura.

 

La qual cosa es comunica per al seu coneixement general i compliment.

BAN ALCALDIA MESURES COVID-19