La llar d’infants municipal Terra de Vents es prepara per a la preinscripció del curs 2022-2023

Del 9 al 20 de maig, les famílies interessades podran tramitar la sol·licitud de preinscripció de forma telemàtica a través del correu electrònic llardinfants@lajonquera.cat

La llar d’infants municipal Terra de Vents obre el període de preinscripció per al curs 2022-2023. Els jonquerencs i les jonquerenques amb infants nascuts els anys 2020, 2021 i 2022 podran presentar la seva sol·licitud de preinscripció entre els dies 9 i 20 de maig, ambdós dies inclosos.

Les famílies interessades hauran de descarregar-se el formulari de sol·licitud i emplenar-lo correctament. Un cop complet, hauran d’enviar el formulari al correu electrònic llardinfants@lajonquera.cat, conjuntament amb el llibre de família o altres documents relatius a la filiació, una fotografia del DNI o de la targeta de residència de la persona sol·licitant i una fotografia de la targeta sanitària individual de l’infant. Excepcionalment, es podrà presentar la sol·licitud de preinscripció de forma presencial del 17 al 20 de maig, ambdós dies inclosos, a la llar d’infants municipal. Per a poder fer-ho, cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 972 554 704.

La llar d’infants municipal Terra de Vents és un servei educatiu que s’adreça a les famílies amb infants amb edats compreses entre 0 i 3 anys. L’objectiu és fomentar el seu desenvolupament i creixement personal en un espai i amb uns materials adaptats a les seves necessitats. El centre educatiu jonquerenc, que compta amb un equip de quatre educadores i una directora, vol ser un servei per a les famílies que viuen o treballen a La Jonquera, així com de qualsevol altre municipi. En aquest sentit, l’equip educatiu aposta per a afavorir el procés d’aprenentatge, d’autonomia i de socialització dels infants a través del joc, element que els motiva i alhora els hi serveix per a interioritzar nous coneixements. Així mateix, durant el curs, la llar d’infants municipal organitza activitats de descoberta de l’entorn, dels equipaments municipals i participa activament en esdeveniments de caire festiu i popular.

ACTUALITZACIÓ: El pròxim dijous 28 d’abril, de 16 a 18 hores, la llar d’infants municipal Terra de Vents organitzarà una jornada de portes obertes per a les noves famílies interessades. Per a assistir-hi, cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 972 554 704 o al telèfon 617 109 232.

Descàrregues:

DÍPTIC CURS 2022-2023

SOL·LICITUD PREINSCRIPCIÓ LLAR D’INFANTS MUNICIPAL CURS 2022-2023