Aquest Sant Jordi, t’expliquem els contes a casa!

L’actriu garrotxina Anna Roca explicarà quatre contes que seran enregistrats en vídeo i publicats a les xarxes socials de l’Ajuntament al llarg de la jornada.

Malgrat trobar-nos en ple confinament a causa del coronavirus, l’Ajuntament de la Jonquera està treballant per tal que els veïns i veïnes del municipi, i sobretot els més petits, puguem celebrar igualment la tradicional diada de Sant Jordi, encara que sigui sense sortir de casa.

En aquest sentit, el proper dijous, dia 23 d’abril, tindrà lloc a les xarxes socials de l’Ajuntament una lectura virtual de contes infantils expressament adreçats als nens i nenes de la Jonquera. La lectura anirà a càrrec de l’actriu garrotxina Anna Roca, de la companyia Anna Roca, que enregistrarà fins a quatre contes en vídeo per tal que siguin retransmesos a través dels perfils de Facebook, Twitter i Instagram de l’Ajuntament. Els contes escollits són “El conte del drac”, “El conte de la Princesa”, “El conte de la llegenda de Sant Jordi” i “La Mariona té por”, d’uns 10 minuts cadascun. Tots ells seran publicats a les tres xarxes de l’Ajuntament i repartits en quatre moments del dia diferents, dos al matí (11 i 12h) i dos a la tarda (17 i 18h).

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament té per objectiu que els més petits de la casa puguin gaudir de la cultura de proximitat durant la diada de Sant Jordi malgrat no poder sortir al carrer. La proposta se suma a la crida que ha fet el consistori per tal que totes les llars del poble guarneixin els balcons i les finestres amb dibuixos de roses, dracs i altres motius relacionats amb la tradicional diada.