Apunta’t a l’Escola d’Orquestra de la Jonquera!

Ets alumne de l’Institut de la Jonquera? Formes part del  Projecte I-Música? Et va agradar i et vas quedar amb ganes de més? Tens ganes de continuar practicant un instrument i fer música amb tot el grup? Ara tens l’oportunitat de continuar i passar-ho bé a l’Escola Municipal de Música.

Els joves que formen part del  projecte I-Música de l’Institut de la Jonquera tindran l’oportunitat de continuar amb la pràctica orquestral i l’aprenentatge d’un instrument.

L’activitat es portarà a terme a l’Escola Municipal de Música de la Jonquera (Can Laporta) a partir del dilluns 7 d’octubre. Tindrà lloc cada dilluns,  de 17.45 a 19 h.

Per a més informació i inscripcions, podeu enviar un correu a l’adreça: escolamusica@lajonquera.cat o trucar als números: 972 55 57 13 o 696 95 21 30.

La formació es planteja com una extensió del projecte I-Música, una iniciativa que va començar l’any 2015 quan l’Institut de La Jonquera va acordar amb l’Escola Municipal de Música, i amb el suport de l’Ajuntament,  crear un projecte inclusiu amb la finalitat d’acostar la música als alumnes de primer i segon curs d’ESO de l’institut,  a partir de la pràctica instrumental en grup.

escolad'orquestracartellpdf_page-0001