Aprèn a fer vídeos curts i musicals amb Carla Flila

En el marc del Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, el proper 23 de novembre la Jonquera acollirà un taller pràctic sobre la popular xarxa social TikTok, posant l’accent en les conductes sexistes a evitar que sovintegen en l’entorn digital. Apunta-t’hi aquí

 

L’Ajuntament de la Jonquera ha organitzat de cara al divendres 23 de novembre un taller gratuït amb la creadora Carla Flila, que ensenyarà a tots els participants i les participants a utilitzar TikTok, una xarxa social que serveix per crear i compartir vídeos musicals en format curt. El taller, per a majors de 12 anys i emmarcat en el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, tindrà lloc de 16 a 20h als porxos de Can Laporta. Entre d’altres coses, la muser Carla Flila explicarà la seva experiència a les xarxes, donarà una lliçó pràctica de com utilitzar aquesta app i desvetllarà alguns trucs per obtenir més visibilitat. I tot plegat amb un transfons enfocat a fer adonar els i les assistents de les conductes sexistes que sovintegen a les xarxes socials i que, per tant, cal evitar per no reproduir en l’entorn digital la desigualtat de gènere que existeix en altres espais. Pots inscriure’t al taller a través d’aquest formulari.

 

Què és TikTok, la xarxa social de moda?

Els usuaris de TikTok tenen diferents possibilitats a l’hora de crear els seus vídeos musicals. Poden triar entre centenars de cançons i utilitzar diverses eines per personalitzar el seu vídeo: stickers virtuals, filtres i eines de control del temps, entre d’altres. La xarxa social també permet fer comentaris entre els usuaris i compartir els vídeos.

TALLER DE (4)