Ajuntament i Departament d’Interior oferiran una roda de premsa conjunta per valorar la situació de la seguretat ciutadana a la Jonquera

L’alcaldessa Sònia Martínez i el director de Serveis Territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta, compareixeran en roda de premsa un cop finalitzi la Junta Local de Seguretat convocada per al proper 14 de febrer.

Dimecres 14 de febrer tindrà lloc una reunió de la Junta Local de Seguretat de la Jonquera, òrgan màxim de coordinació dels diferents cossos policials que actuen al municipi. Durant la sessió, que presidirà l’alcaldessa Sònia Martínez, es debatrà al voltant de la situació de la seguretat ciutadana a la Jonquera, s’analitzaran les dades d’actuació policial al municipi durant els darrers mesos i s’establiran les necessitats i prioritats a abordar en matèria de prevenció i seguretat a la vila en el futur més proper.

Un cop finalitzada la Junta, l’alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, i el director de Serveis Territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta, oferiran a les 12 h. una roda de premsa conjunta als porxos de Can Laporta per valorar la reunió de treball, així com les  línies estratègiques d’acció acordades durant la sessió.

Amb aquesta compareixença pública, l’Ajuntament i el Departament d’Interior volen posar de manifest el compromís d’ambdues institucions, així com dels cossos policials respectius, amb la millora de la seguretat ciutadana a la Jonquera i la lluita contra els fets delictius. En aquest sentit, la roda de premsa servirà per avaluar la situació actual i també per donar a conèixer els progressos i les diverses actuacions que s’han endegat al municipi durant els darrers mesos o que està previst tirar endavant properament per fer front a la problemàtica de la inseguretat ciutadana.