Actuacions de millora al parc infantil de la Llar d’Infants municipal

L’Ajuntament realitzarà al llarg del 2018 una posada a punt dels elements i estructures d’aquest equipament.

Parc infantil de la Llar d'Infants

L’Ajuntament de la Jonquera ha adjudicat a l’empresa Aplicacions i Manteniment Dabau, S.L. el contracte públic d’obres per a la millora de les instal·lacions de lleure del parc de la Llar d’Infants municipal.

L’obra, amb un cost de 49.960,45€ (IVA inclòs), té com a objectiu diversificar l’actual oferta lúdica infantil que s’ofereix en el municipi i oferir unes instal·lacions segures i adaptades a les necessitats de les famílies de la Jonquera, tot reforçant així la condició d’aquestes no només com a recursos de lleure, sinó també com a espais de relació i convivència entre els infants.

Rafael Medinilla, regidor de Territori i Qualitat Urbana, comenta que “aquestes accions formen part de la cura que volem tenir de l’espai públic del poble. I encara que no siguin grans obres, són necessàries per garantir la seguretat dels nens i millorar la imatge del parc“.

L’actuació consistirà en la instal·lació d’una estructura multijocs, un balancí i dues molles que estaran protegides per una zona de seguretat pavimentada amb un terra flexible de cautxú multicolor.